helgen i bilder

Fredagens två prov blev godkända och detta firade vi med en middag på Pane Fresco och blev serverade av ingen mindre än Paulo Roberto. Tyvärr vara maten inte något speciellt. På kvällen var vi bortbjudna på köttfri trerätters, vilket var fantastiskt. Lägenheten var en klass i sig och jag blev så inspirerad! 
Efter några få timmars sömn och med en konstant huvudvärk begav jag mig till ett soligt Göteborg. Pappa mötte upp mig när jag kom, vi gick och åt innan jag tog en runda på stan. Så skönt att kunna stan och alla favoritbutiker. Lite nostalgiskt att komma tillbaka. Jag struntade i eftermiddagens show, mötte upp Maja innan vi mötte upp resten för käk vid Haga för att sedan beta av Andra långgatan. 
Söndag morgon ringde klockan tidigt. 8:30 befann jag mig på Scandinavium. Samma lyckorus som för 10 år sen när jag var där. Så roligt att se och lära sig av eliten. Fyndade massor på mässan. Bästa fynden är nog Adamsbrokudden som jag fick ner från 1299 till 600 eftersom de har använt sig av mina bilder i reklamsyfte. Jag köpte äntligen jackan från Kinsland som var nedsatt från dryka två lax till 800. Hur bra?! Dessutom köpte jag med en fotoram som är formad som en stigbygel som varit slut på nätet och ridbyxor med silikongrepp. Annars var det mest saker till både mig och hästen som jag köpte med. Roligt att komma hem med mer saker från Göteborg Horse Show än Ullared.