v. 5

Vaknade upp efter 10,5 timmes sömn. När hände det senast ens? Sedan jag fick katt men framförallt sedan jag blev klar i plugget har jag känt mig som en småbarnsförälder, men jag klagar absolut inte. Det bästa med bristen på sömn är att man får mycket gjort! Dessutom är det fantastiskt trevligt med en katt som försöker bita sönder mina ögonfransar 4 gånger om natten, eller?

Hur som helst är dagens planer att jobba vid 11 till 16. Veg burgare till lunch som man står sig på hela dagen. Direkt efter jobbet är det dags att packa om väskan och åka hem till mina föräldrar. Bröllopsklänningen ska prövas en sista gång innan den är helt klar. Har slarvat med tiderna och maten sedan förra provningen och hoppas innerligt att min midja inte blivit större. Det är verkligen min drömklänning och den är obeskrivlig! Det bästa med dagen blir ändå att få äta mammas mat och få träffa min bror som är hemma på ett stopover från Danmark innan han åker till San Fransisco.

Tisdag: Jobbar på dagis med mina favoriter till barn och fantastiska kollegor från morgonen till 15:30 innan jag åker raka vägen till Nässjö för nästa jobb. Köra expresståget med ett stopp påväg till huvudstaden och är hemma efter midnatt tror jag. En riktig heldag med 20h jobb, då mår man!

Onsdag: Kommer hem under natten så spenderar dagen med jobb hemifrån. Träning måste ske eftersom jag inte hunnit med det tidigare i veckan, skämskudden!

Torsdag: Jobbar 11-16 och får äta veg burgaren till lunch. Börjar dock tröttna på den så kanske blir något annat smarrigt som ört och vitlöksspeckad karré med rostade rotfrukter. Mums!

Fredag: Samma visa 11-16 och ska unna mig en nattbakad black angus stek till lunch! Sedan går jag på en efterlängtad och fullspäckad helg!