bröllopsresa- santorini

Höjdpunkten var att få komma till Santorini. Vi åkte på rundtur och såg nästan hela ön och det är precis så fint som man ser på alla bilder. 
Santorini är en ögrupp som är gjort på lava från vulkanen i mitten och alla byggnader ligger på toppen av ön. För längesen var det en enda stor ö som en cirkel men är idag flera öar. Vi började med att åka till en resturang och äta riktigt grekisk buffé som var så god att jag blir helt vattnig i munnen av tanken på den. Har ingen aning om vad häften var men gott var det. Sedan åkte vi vidare till Santo Wines för vinprovning. Det finns mer vin än vatten på ön kan tilläggas. Riktigt bra viner! Fanns även supergoda tilltugg som oliver också. 
Sedan åkte vi förbi öns äldra kyrka (finns fler kyrkor än hus) och kollade in. Mer som ett superlitet kapell. Innan vi åkte vidare mot Oia. Stan där alla vykortsbilder är tagna och wow wow wow så fint det är där. Tyvärr alldeles för mycket turister på samma ställe för min smak. Supersvårt att ta sig fram och ljudvolymen är hög. Priserna är dyrare än de andra grekiska öarna men det kanske är förståeligt när detta är värdens mest besökta ö med ca 60 000 om dagen. Självklart så köpte vi även en glass här i jakt på den godaste glassen.