helgen i bilder

Har varit riktigt föykyld med diverse huvudvärk och svullna bihålor som tillhör sedan natten till onsdagen. Jag är hellre febrig i någon dag och sängliggandes för att sedan kunna trappa upp igen, än att vara förkyld i en vecka. För trött för att jobba eller göra något, men för pigg för att vila hela dagen. Det positiva är att jag levt på färska jordgubbat med youghurt hela veckan. Svenska jordgubbar är bland det bästa med sommaren!
 
Fredag: Bakade dumlekakor och sedan åkte vi till Linköping för att köpa köksinredning. I jakt på golfbyxor till mig så fick jag istället med mig ett par mjukisbyxor från barnavdelningen. Fantastiskt mycket billigare på barnavdelningen. Dessutom fick jag med en träningströja med superfin rygg från damavdelningen. Tyvärr tycker jag att utbutet är riktigt dåligt i Linköping och kom tyvärr inte hem med några byxor. Däremot svängde vi förbi dödsboet och hämtade minnen att ta med hem. Passade på att plocka en bukett blommor från trädgårn och skogen att ställa på byrån vi bland annat fick med hem.
 
Lördag: Jag lagade både lunch och middag. Kan nog vara första gången sedan vi träffades. När jag lagat mat ska det gå fort och smidigt. Jag har ingen speciell passion för matlagning och maten ska helst laga sig själv och vara utan kött. Däremellan hann vi spela en runda golf med en sänkning för min del. 
 
Söndag: Vaknade tidigt som vanligt och funderade på hur mycket snor som kan rymmas i en näsa? Lärde mig massor om snor, bland annat att tillverkningen av snor ökar vid infektioner, olika färg på snor och att vi sväljer ca 2,5 dl snor om dagen utan att vi vet om det. Annars har jag  städat och plockat en hel del. Katternas rum har mer varit ett förråd/bröllopsrum sedan vi flyttade in men nu är bröllopet över och det är dags att göra något vettigt av det. Frågan är bara vad? Troligtvis ett bibliotek.
Snart ska jag åka tåg ner till Nässjö, hälsa på brorsan och sedan åka ut till mamma och hästen. Kom ju på att jag och hästen firar 10 års jubeleum nu på vårkanten.