kentland

Hej från Comfort hotel i Eskilstuna! Först och främst vill jag hylla han i receptionen. Vilken service och jösses vilket engagemang! Fler sånna åt folket!
Jag är riktigt usel på planering och det blev jobb idag. Nu ska jag sova några timmar innan jag kör härifrån imorgon bitti. Märkte också påväg hit att jag har kollat på fel dag i almanackan och jag ska visst ut på jobb imorgon till torsdag istället för torsdag till fredag. Tur jag såg det i tid, annars hade det blivit lite pinsamt. Jag är så snurrig! Imorgon blir det bara hem och packa om väskan, äta något innan jag åker iväg igen. På mötet igår med psykologen avslutade vi händelseförloppet med olyckan, men trots att jag kände mig klar med henne så kände hon sig inte klar med mig. Vi bokade in ett till möte, hon ville nämnligen prata om stresspåverkan, återhämtning och jobb. Jag blev nog mest irriterad och ville gå därifrån men det kanske ligger något i det. Jag behöver någon som är rak och hård mot mig, trots att jag blir irriterad.
Imorse unnade jag mig ett besök på salongen och testade lashlift för första gången. Jag har ju gjort fransförlängning i snart 10 år men ville prova något nytt. Lashlift är fransfärgning och permanent fransböjning. Jag slutade använda franstången för snart 10 år sedan eftersom det bara förstör och bryter av fransarna (fick en utskällning av min f.d. fransförlängningsstylist). Så detta är ett superbra sätt att hålla fransarna fräscha och ge ett piggare uttryck. Den utväxta nagelförlägningen fick ryka och nu är både naglar och ögonfransarna fräscha igen. Det ger så mycket positiv energi att få känna sig fräsch och lite tillpiffad!
Idag var vi även hos bilhandlarn och i månadsskiftet blir bilen vår. Provkörde även den modellen vi ska köpa (igen) och jag gillar den bara mer och mer. Speciellt ljudet, vilken festanläggning. Återigen är svensk skit riktigt bra. Tyvärr blir beställningstiden nog ännu längre och nu pratar vi typ februari. Jag kan ingenting om bilar och tyckte att en Fiat 500 är söt, men har fått tänka om där och tänker kvalité istället. Jag vill köra en säker och hållbar bil. Möter jag ett djur på en väg vill jag få så lite skador som möjligt, då är en mindre bil inget alternativ. Såklart att vi också ska stötta ett svensk bilmärke med dess kvalité som också är gjorda för klimatet här.