vårt bröllop

Har inte fått alla bilder från fotografen än och kommer inte lägga ut något här förrän vi skickat iväg tack-korten. Men tänkte berätta lite om vårt bröllop i delar.
Efter frieriet i Paris på allahjärtansdag förra året började planeringen direkt. Jag skulle säga att man minst behöver ett års planering, stressa inte fram någonting och sista månaden är mest intensiv eftersom mycket inte går att förbereda tidigare. Där är mitt tips att ta ledigt/ semester för att inte stressa ihjäl. Detta är ju något som ska vara roligt!
Jag hade en klar bild sedan barnsben på hur bröllopet skulle bli men var också medveten om att det inte skulle bli precis som jag tänkt mig. Vilket det såklart heller inte blev. Men, som alla andra säger så är huvudsaken att vi faktiskt är gifta och resten gjorde inte så mycket. Jag har ett extremt kontrollbehov och valde därför att hålla i alla trådar själv. Jag skulle aldrig be någon kompis hjälpa till för att undvika en konflikt eller ett fejkat leende och tack. Jag bad bara om hjälp till de jag litade på till 110% och visste gjorde allt för detta bröllop, mest företag. Det är jag väldigt tacksam över i efterhand. 
 
"Hur börjar man?" är en fråga som är väldigt vanlig. Där är mitt tips är med det man själv tycker är allra viktigast. För mig var det att ha festen på ett slott. Alltså bokade vi det först och utgick därifrån. Sedan finns det självklart saker som kanske sätter stopp eller försvårar, tex. budget, specifika datum osv, men sånt går nästan alltid att lösa om man är lite öppensinnerlig.
emma

vad skönt att du alltid har haft en bild av hur du velat ha bröllopet