10 saker om fobier

Mars 10 saker får handla om fobier/ rädlor. Det finns så mycket jag är rädd för, fast det kanske inte är så konstigt när jag hela mitt liv left i en skyddad bubbla och kommer troligtvis leva i denna skyddade bubbla resten av mitt liv också. Denna skyddade bubbla handlar främst om hur bra vi lever i väst med ett strukturerat samhälle jämfört med t.ex. Gambia.
  • Det som gömmer sig i mörkret. Jag har inga problem med mörker, men det jag inte ser, som finns i mörkret är jag rädd för.
  • Att bli av med min familj. En sorglig dag kommer mina föräldrar gå bort, den dagen fruktar jag redan nu.
  • Misslyckas, hittills kan jag inte påstå att jag misslyckars med något än.
  • Bli lat. Inte sätta så höga krav och sluta kämpa för saker och ting.
  • Trånga utrymmen
  • Saker jag inte förstår mig på
  • Fåglar, här snackar vi allt ifrån höns till fiskmåsar
  • Sjukdomar, jösses vad det kan förändra livet och personligheter
  • Vara ensam. Tänker främst på när jag blir gammal
  • Bli fattig. Pengar är helt fantastiskt och ska handlas med respekt och värdighet

news from zara

Jag har så himla mycket vårkänslor och som den vädermänniska jag är behandlar livet mig väl nu när det har varit som hela veckan och gatorna är nysopade. Av budget-butikerna är Zara i princip den enda butiken jag handlar från. Vid senaste besöket fick jag med mig en vit blus hem, en blå klänning, vit t-shirt, blåa jenas med fransiga ändar på benen, tycker det är så snyggt med fransiga ben. En baddräkt och hårband fick följa med också. Blir perfekt både till påsk och till Grekland.
 
New

påskledigt och bröllopsbestyr

Imorse gick jag på påskledigt enda fram till måndag. En riktigt pissig gårdag jobbmässigt och drygt en timme sen hem och så trött att jag inte ens var irriterad utan mest skrattade åt det hela. Skulle bara vila ögonen lite när jag kom hem men somnade och sov bort 5 timmar istället. Dessa powernaps är livsfarliga.
Idag har jag hämtat ut min underkjol till bröllopsklänningen. Dumsnål som jag var tänkte jag att jag skulle klara mig utan när jag köpte brudklänningen. Tur underkjol inte behöver vara måttanpassad eller skräddarsydd utan går relativt fort att få hem (i bröllopssnack). Jag är nog dessutom världens bästa kund eftersom jag nu istället för att vara dumsnål, köper jag med allt jag blir tipsad om. Så istället för att komma hem med endast en underkjol kom jag hem med 7 saker. Har jag bara "råd" och viljan att gifta mig en gång ska det göras ordentligt. Vill inte tänkta att "tänk om jag hade den där också" eller "tänk om jag hade gjort sådär istället". Jag vill att det ska bli det bästa bröllopet gästerna varit på. Nu gör vi precis som vi vill, kosta vad det kosta vill. Happy wife, happy life!
Idag ska det städas, har haft hantverkare här hela veckan och de är inte speciellt noggranna med att städa efter sig. Det ska påskpyntas och planeras inför helgen när min familj kommer upp på påskmiddag. Hinner jag, ska jag sätta mig med senaste nr av Recidence i solen som landade i brevlådan bara för någon dag sedan.