v. 22

Första veckan som gift och som fru. 

Måndag: ledig och tog fram alla mr & mrs saker vi köpt på oss i över ett års tid, äntligen!  Efter lunch var vi en snabbis hos vår danslärare innan vi åkte ner till Småland för födelsedagskalas för en snart två årig tjej. Hon fick såpbubblesvärd, Bamseplånbok (inför Bamses värld besök) och stora gatustenskritor. Dessutom lämnade vi morsdagspresent till min mamma som fick ett trädgårdsförkläde som hon önskade sig och J’s mamma som fick ett utomhus tre-i-rad i betong.

Tisdag: göra allt som inte hanns med innan bröllopet. Bygga planteringslåda, plantera om alla (alldeles för stora) plantor. Följa med på jobbet och käka favoritsåsen.

Onsdag: är hemma och ska få tag i Ving ang. vår bröllopsresa och allt kaos som pågår i Italien. 

Torsdag: full rulle från morgon till kväll och vet redan nu att jag har bokat in för mycket. Psykologträff på morgonen. Lunch och sedan direkt till salongen och göra om fransarna. Är riktigt missnöjd med dem. Sedan direkt till jobbet med J.

Fredag: kommer hem på morgonkvisten och behöver sova. Sedan packa och åka ner med katterna till Småland innan det är dags för helg, semester och bröllopsresa!