Tjäderstigen 6

Exklusiv fritidsvilla med harmoni av tradition och design. Villan har hög komfort, smakfull inredning och naturskönt högt läge mellan Hundfjället och Tandådalen. Finns här.
 
Typ: Fristående villa
Byggår: 2011
Boarea: 224/ 131 kvm
Tomtarea: 1373 kvm
Pris: 17 000 000 kr

Materialvalen är genomgående exklusiva och noga utvalda in i minsta detalj. Här andas medvetenhet, respekt för närmiljön och god smak. Erfarna hantverksmän från bygden har med gedigen kunskap rest stommen av timmer, vilket fällts i trakten och bilats för hand.

Väl inne i den rymliga hallen möter ett golv av mattpolerad italiensk natursten som i kombination med husets eldstäder - även dem i natursten - samt de vitmålade taken och timmerväggarna, sätter den genomgående stilen i bostaden. Traditionellt, modernt, ljust och sparsmakat.
Sex rymliga sovrum och lika många badrum.
I tvättstugan finns maskinutrustning från Miele samt gott om förvaringsmöjligheter. För kostnadseffektiv och miljömedveten uppvärmning finns i husets teknikrum såväl bergvärmeutrustning som värmeåtervinningscentral.
Det gråmålade köket är platsbyggt och inrett med bänkskivor av marmor och genomgående vitvaror från Gaggenau. Extra bred spishäll, dubbla ugnar, diskmaskiner och hoar, gör köket lättarbetat och effektivt.
Den milsvida utsikten är hänförande ut över det förtrollande vackra fjällandskapet. 
I bostaden ryms en skön harmoni mellan det närproducerade genuina hantverket samt det moderna, bekväma och exklusiva. Ett hus som in i minsta detalj skapats för förstklassiga upplevelser i avkopplande miljö oavsett tid på året.
Den perfekta fjällupplevelsen ligger nära. Likaså skidsäsongen.
Vare sig man föredrar skidåkning, skoterföre, jakt, vandring, bad eller ”bara vara” så finns möjligheterna runt hörnet. Efter dagens värv, är det bara att välja mellan en skön stund i eftermiddagssolen på den rymliga altanen, kontemplation framför en hemtrevligt knäppande brasa i någon av husets tre eldstäder eller varför inte, en härlig bastustund följt av ett glas kyld favoritdryck i den bekväma relaxavdelningen.
 
Tess

Wow, vilket makalöst hus! :D