helgen i bilder

I fredags var det AW med vår bostadsrättsförening på en resturang jag gärna skulle följt med till, men när jag kom hem runt 21 från jobbet var jag så trött och somnade på stört. Mycket jobb en fredag med magiskt väder!
(null)
Lördagen började med städ och tvätt. Gick till min favoritflorist och köpte lite helgblommor. Fick så mycket påsk-feeling där så den fick komma fram här hemma också. Hittade några gamla fjädrar i förrådet som i år fick vara högt placerade så inte katterna äter upp dem. Idag vet jag bättre och skulle inte kunna tänka mig att köpa fjädrar. Vet inte när det egetnligen är okej att plocka fram påsken?
(null)
(null)
(null)
(null)
På eftermiddagen kom Annelie hit och bastade en stund innan vi drack drinkar, åt middag och pratade i all oändlighet.
 
Idag kände jag mig inte helt pigg när jag vaknade, så jag fick avboka en middag i eftermiddag och träningen för Richard. Efter en veckas dålig sömn och tjock hals har det nu brutit ut. Har en vecka framför mig där jag inte har tid att vara sjuk. Så idag ska jag bara njuta, tända ljus och försvinna i en bok tills J kommer hem ikväll. Äntligen ska jag få pussa på min man igen, lyckorus!
(null)