v. 49

Måndag: en kollega ringde och ville byta jobb så vi gjorde det. När jag kom till jobbet visade det sig vara inställt och jag fick snällt cykla hem igen. En extra ledig dag, tänk vad mycket bra man kan få gjort på arbetstid!
På kvällen var det innebandy och pizzamåndag efteråt tillsammans med Hanna som kom över.
Tisdag: Åkte till Linköping för ett besök på kliniken tidigt på morgonen innnan frukost. Jobb från 16:25-00:40 men var hemma vid 21.
Onsdag: Samma jobb som i tisdags.
Torsdag: Eftersom jag kom hem före midnatt så blev dagen ledig. Ska tvätta det som ska packas ner, packa klart inför resan, ner på stan och leta julklapp till J. Posta julkort, städa i hemmet och självklart se på hockey ikväll. Juste, apoteket hade rea på resekit så köpte ett kit från franska Nuxe, mitt absoluta favoritmärke. Perfekt inför en 13h flygning där luften är otroligt torr.
Fredag: Jobb från 5-11. Se till att katterna har allt som behövs. Vår nyaste granne (flyttade in i somras) bjuder (äntligen!) över oss på middag. Har hört att han är en riktig mästare i köket och självklart ska det bli superkul att se hur han bor eftersom alla lägenheter i huset är unika. Sedan blir det tidigt i säng för några få timmars sömn innan vi åker mot Arlanda och semester!