sommarprat

Hälften av alla sommarprat har varit och jag har lyssnat på varenda ett. Tänk så många fina och intressanta sommarprat det görs. Vad häftigt det är att lyssna in andras historier och livserfarenheter. Att få bli lite klokare.
Förra årets bästa sommarprat var helt klart Victoria Silverstedts och sedan dess använder jag inte bara solkräm åters alla årstider utan tänker på hennes visa ord lite då och då.
 
 
I år är det bästa sommarpratet Stina Wollters prat än så länge. Och jag trot det kommer bli svårslaget. Jag lyssnade på det när jag körde tåg en natt påväg till Stockholm. Tårarna flödade och det gick inte att stoppa. På något sätt tillät jag mig också att gråta en skvätt. Sjunga med i Winnerbäcks texter och uppskatta livet lite extra. Att jag är frisk och har det fantastiskt bra. 
 
Några andra sommarprat som jag vill tipsa om är Anders Hansen. Jag tror ingen har missat hans böcker (Hjärnstark, Hälsa på recept, Skärmhjärnan). Niklas Lidströms sommarprat är fantastiskt och dessutom medverkar han i en serie med Niklas Wikigård som heter Niklas VS som jag rekomenderar alla. En fantastisk serie. Carin Rodebjers prat har jag också sparat, gotlands egna stolthet och en fantastisk modeskapare. 
 
Som tur är är inte sommarpraten slut än. Några som jag väldigt mycket ser fram emot är Tomas Sandells prat, en utav mina favoritarkitekter. Anna Rosling, svärson till Hans Rosling och Tilde de Paulas prat.