v. 21

Måndag: Det bästa med denna tiden på året är att det inte blir mörkt. Att få köra tåg i konstant solnedgång var fantastiskt. Jag vaknade på hotell Comfort Xpres, gick ner till Centralen, mötte upp Johan och liftade med honom hem. Det är alltid trevligt att träffa gamla klasskompisar och få åka längst fram. Sedan väntade jobb igen från 16:20-00:40, men jag kom bara halvvägs till jobbet innan jag blev påkörd av en bil när jag cyklade. Jag är alltid extra vaksam vid övergångsställen, men jag räknade absolut inte med att bli påkörd av en bil på cykelbanan. Men det var väll dags för någon jobbrelaterad olycka nu, det var ju ett halvår sedan sist och sedan jag började har det skett en olycka ca var sjätte månad. Att jag klämde fingret ganska rejält förra måndagen var visst inte tillräckligt mycket olycka.
 
Tisdag: Back to work 16:20-00:40. Det går inte fort på jobbet men det går.
Onsdag: Jobb 11:30-17:30. Det bästa med jobbet är ändå lunchen, alltid lika spännande att prova nya maträtter!
 
Sedan var det dags att lira boll igen. Jag tyckte ju att det inte kändes speciellt mycket efter påkörningen men under träningen kändes det. Efter värmningen fick jag kliva av och titta på vilket såklart både var irriterande och smärtsamt. Dock försöker jag intala mig det tränaren sa till mig: Det finns en anledning att kroppen säger ifrån och då ska du lyssna på kroppen. Något är inte rätt. Ofta går det ju att bita ihop och köra ändå, men denna gången gick det inte.
Torsdag: Ledig dag för många och själv hade jag knappt koll på att det var en röd dag. Lite fix hemma på dagen, bland annat kom tavlan upp som köptes på YSL. Jag hade nog valt en annan placering här hemma men J fick support av Hanna och nu får den sitta där ett tag. Det går ju att flytta på den trots allt. Jobb 20:20-02:14.
 
Fredag: Klämdag för många och jag har för första gången ringt min VC sedan flytten hit. Mina ben gör bara ondare och ondare så det är nog lika bra att kolla upp, däremot visste jag inte att det var så svårt att få tag på en tid. Hoppas jag kan få en nästa vecka. Därför är jag nog lite låg idag. Låg och rastlös då det mesta bara gör ont. I eftermiddag blir det jobb med J 16:20-00:40, dessutom är det grillkalas som jobbet bjuder på, det blir nog ett bra avslut på denna vecka trots allt! 
(null)