helgen i bilder

Jobbet fredag natt- lördag gick som på räls och jag var ett par timmar tidig hem. Vid lunch var det dags att packa ner katterna för att åka ner till Småland där de ska få vara på semester i en vecka. 
(null)
Det kanske bästa med att komma hem är att få äta mammas mat. Inte minst nu när vi bara har lagat mat på spisen den senaste tiden. Det extra fina med att komma hem denna gång var att få träffa mina båda bröder. Dessutom hade min bror med sig choklad från Schweiz. Ragusa är helt klart min favorit!
(null)
(null)
Söndagsförmiddagen tillbringade jag i stallet. Tänk att jag träffade P (fuxfärgade hästen) för 10 år sedan denna hösten. Lilla pensionären som är precis lika alert och busig fortfarande. Stallet är nog det bästa stället jag vet. Oavsett hur stressad, ledsen eller glad jag är så försvinner alla känslor där. Det är som att hoppa i i världens mysigaste bubbla. Sedan väntade lunch innan hemfärden, gjord av mamsen där mycket utav maten var skördat från trädgården. Hur härligt är inte det?! Mer närproducerat än så blir det inte. 
(null)
(null)