villalivet

Livet i villa med småbarn ger inte utrymme för mycket annat. Man får helt enkelt skapa sig utrymme. Snart, snart är hantverkarna klara för denna period och det ska bli skönt att få det klart här hemma. Ny toalett, WIC och tvättstuga. Då ska det sista flyttkartongerna packas upp, kläder ska rensas och få sig en plats. Sedan kommer i och för sig trädgårdsmästaren och ska fixa i trädgården men det blir ju inte samma spring inomhus, inget vatten som försvinner eller strömlöst för att elen är dragen. Vi har ju haft hantverkare hemma sedan augusti förra året så det ska bli skönt att få några veckors lugn och ro innan vi (läs hantverkarna) drar igång med nästa projekt.
 
Annars är jag hög på livet. Påsken har varit helt fantastisk. Jag har varit nere på stan och ätit lunch med min bästavän, fått fina tulpaner av en annan vän och tagit många sköna barnvagnspromenader.
Dessutom har vi bokat vår första utomlandsresa till hösten som familj. Jag ser så mycket fram emot att få visa C världen och dessutom har vi ju bokat ytterligare en resa till varmare breddgrader i vinter  och en skidsemester nästa år igen. Skönt att slippa stå ut med ännu en hel lång vinter i Sverige. 
 
På tal om vinter så ÄR ju våren här nu. Det var så ljuvligt att få strosa runt i Kungsträdgårn i Stockholm och titta på körsbärsblommningen, gå in på Svenskt Tenn och NK för att tanka energi och inspiration, det blev inte sämre av att jag mötte upp min vän med bebis(!!) för kaffe. Vädergudarna har verkligen visat sig från sin bästa sida och här hemma går pizzaugnen varm. Jag bara älskar ju denna tiden på året. Jag älskar livet.