2014 part two

I april hände någor väldigt tragiskt inom svensk supporterkultur i fotboll och jag spenderade tid i Helsingborg med min bästavän genom alla tider.
Maj var den månaden med flest resedagar och tid på Arlanda. Spanen kunde inte komma mer lägligt och kvalitétstiden hos bror var perfekt.
Sedan kom Bråvalla i Juni, fantastiskt med festivalliv, men det var även den månaden då jag hatade cancer mer än någonsin.

2014 part one

Mitt år började på bästa tänkbaka sätt. Ler bara jag tänker tillbaka på det. Hela Januari var en dans på rosor med dåligt samvete.
Lika så större delen av Februari, och i Februari var det dags för åkers skidåkning med Jonnis. Längtar innerligt tills vi om några dagar står i backen igen.
I mars kom det dåliga samvetet ikapp och jag la alla kort på bordet. En dipp helt enkelt som jag än idag blir påmind om. Just den månaden spenderade jag mer tid än någonsin med hästen, för det är där jag trivs bäst. 

Slalom baby slalom from Lilli Moholm on Vimeo.

kosta boda art hotel

Jag har ätit för gott, levt för gott och njutit till fullo. Jag har dessutom spenterat alldeles för mycket pengar på glas och konst men ack så inspirerande det är att titta på riktigt bra hantverk.
I don't know why but it's so inspiring to see great designers do their thing and it all just ended up great.