v. 5

Vaknade upp efter 10,5 timmes sömn. När hände det senast ens? Sedan jag fick katt men framförallt sedan jag blev klar i plugget har jag känt mig som en småbarnsförälder, men jag klagar absolut inte. Det bästa med bristen på sömn är att man får mycket gjort! Dessutom är det fantastiskt trevligt med en katt som försöker bita sönder mina ögonfransar 4 gånger om natten, eller?

Hur som helst är dagens planer att jobba vid 11 till 16. Veg burgare till lunch som man står sig på hela dagen. Direkt efter jobbet är det dags att packa om väskan och åka hem till mina föräldrar. Bröllopsklänningen ska prövas en sista gång innan den är helt klar. Har slarvat med tiderna och maten sedan förra provningen och hoppas innerligt att min midja inte blivit större. Det är verkligen min drömklänning och den är obeskrivlig! Det bästa med dagen blir ändå att få äta mammas mat och få träffa min bror som är hemma på ett stopover från Danmark innan han åker till San Fransisco.

Tisdag: Jobbar på dagis med mina favoriter till barn och fantastiska kollegor från morgonen till 15:30 innan jag åker raka vägen till Nässjö för nästa jobb. Köra expresståget med ett stopp påväg till huvudstaden och är hemma efter midnatt tror jag. En riktig heldag med 20h jobb, då mår man!

Onsdag: Kommer hem under natten så spenderar dagen med jobb hemifrån. Träning måste ske eftersom jag inte hunnit med det tidigare i veckan, skämskudden!

Torsdag: Jobbar 11-16 och får äta veg burgaren till lunch. Börjar dock tröttna på den så kanske blir något annat smarrigt som ört och vitlöksspeckad karré med rostade rotfrukter. Mums!

Fredag: Samma visa 11-16 och ska unna mig en nattbakad black angus stek till lunch! Sedan går jag på en efterlängtad och fullspäckad helg!

 

helgen i bilder

Efter en vegoburgare rikare på jobbet i fredags gick jag hem och packade om väskan för att jobba 15 timmar extra. Varför vara hemma en fredagkväll när man kan jobba extra? Kunde dessutom passa på att åka upp till min bror i Småland och hälsa på Karro med bebis & Cilla med bebis. Dessutom finns det inget roligare än att busa med Freja som har blivit så stor. Tyvärr blev det bara någon timme där innan jobbet kallade igen och jag kom hem runt 04, dödstrött.
Klockan ringde kl 10 lördag morgon och då väntade andra mötet med vår bröllopsfotograf på Brödernas Café. Är så nöjd med honom och tror det kommer bli suveränt! Dessutom är han en fruktansvärt intressant människa som gjort många extrema äventyr som att bland annat ro över altanten på 95 dagar.
Idag är planen att hämta ut ett paket till bröllopet. Planera lite inför några bröllopspaket som ska ut. Det pratas bröllop på Nyhetsmorgon som jag slaviskt kommer följa i min lilla bröllopsbubbla. J kommer hem först ikväll så träningen tar vi då. Annars blir det veg till mat idag med tanke på gårdagens hållhäftenmiddag.
 

10 saker om mig

Lyssnade på en pod i början på året. De avslutade sitt avsnitt med "10 saker om ..." ett ämne. Tyckte det var superkul så tänkte att jag varje månad också ska berätta om "10 saker om...". Tänkte börja med att berätta 10 saker om mig såhär i början på året. Håll i hatten!
  • Jag är vääääldigt känslomässig. Är jag glad är jag superglad, är jag arg är jag förbannad är jag ledsen gråter jag i en vecka.
  • Får jag för mig något går jag in till 110%. Vilket både gjort att jag lyckats med så mycket men också förlorat endel.
  • Jag värdesätter inte kompisrelationer speciellt högt. Jag har mina kompisar som jag håller fast vid. Har inte tid med fler och tycker att de kravlösa relationerna är bäst.
  • Jag känner personligen att jag inte misslyckats med något i livet än. Däremot har vissa mål tagit lite längre tid än planerat ibland men allt har gått i min väg tillslut. Två exempel på mål i livet var att ta en examen samt köpa en lägenhet innan 20 års ålder. Det bästa är att jag fortfarande har en massa mål kvar som ska uppnås.
  • Om jag skulle byta bransch skulle jag vilja utbilda mig inom plastikkirurgi. Ett yrke som väcker stort intresse hos mig och ett yrke som jag tror på i framtiden. Men just nu är det inte riktigt läge för det.
  • Jag är väldigt tillfredsställd med livet. Tittar jag tillbaka är jag supernöjd med vad jag åstakommit. Idag är jag stolt och det bästa är att jag har så mycket roligt att se fram emot.
  • Jag är en röd person. Mitt liv är en enda stor tävling.
  • Jag har svårt att förstå saker och ting förrän jag provat/ sett själv hur saker är/ inte är eller funkar/ inte funkar. 
  • Att bli tillsagd/beordrad av någon är bland det mest irriterande jag vet. Mitt liv. Jag bestämmer. Mina beslut.
  • Jag gjorde alla tonårshyss alldeles för tidigt i livet, vilket gör att jag redan som 18 åring kände mig färdiglekt.