umeå

Umeå som stad är mysigt men inte en stad där jag skulle kunna tänka mig att bo. Däremot är den väldigt inspirerande  och jag kan förstå att den har blivit utnämnt till Europas kulturstad 2014.
Umeå as a city is cozy but not a city for me, otherwise I've been very inspired by this town and their architecture. 

brännbollsyran

Här i Umeå pågår nu en festival som heter Brännbollsyran. Hit kommer folk från Norrlands djupaste skogar för att spela brännbollstrunering, dricka öl, samt dansa loss till Rebecca och Fiona, Daniel Adams Ray och andra artister.
There is a festival right now i Umeå called Brännbollsyran. 

kungsgatan 133

Jag befinner mig inte utomlands som vissa tror. Jag tog inrikesflyget och flög till Umeå där jag har min bror. Igår var vi och åt på ett fantastiskt ställe som heter Kungsgatan 133, som är känd för sin färska pasta, och visst var det gott. Här ska jag tillbringa helgen och få en inblick av universitetslivet. 
I am still in Sweden, but far away north. I am in Umeå right now to visit my brother. Yesterday we went to a stunning restaurant called the same as the place, Kungsgatan 133. This place is known for their self made pasta and it was delicious. Now I'm going to spend this weekend here and live the student life.