nicki minaj

I torsdags efter en runda på a6 med min käre far hämtade en liten kattbebis. Nicki Minaj som hon heter har faktiskt blivit bästavän med Beyoncé. Istället för att skjutas kom jag som en räddare i nöden hämtade jag hem henne och vilken mysig bebis hon är. Min karriär som crazy cat women börjar ta sig ju. 
 

sexyback

Jag som är van att gå till skolan lite när jag känner för det har fått mig en ren käftsmäll nu när heltidsjobb och dessutom lite till gäller. Tiden som inte finns ska finnas, träningen ska fungera, hästen ska ha sin tid, katten sin och att få träffa vänner en kväll. Att sitta på George och bara andas, även att det bara var för en liten stund var guld värt. Nu ska jag få mig några få timmars sömn innan jag laddar upp för lite till jobb innan jag och papsen ska ha lite kvalitétstid på stan.
 

i don't come to u w/ my problems

Imorse kom Becks hit med tåget för frulle och skvaller. Söndagen blev ju så mycket bättre så, men ändå växte söndagsångesten och imorgon börjar en ny del av livet. Kämpigt och tidskrävande men det blir säkert svinbra.