first hotell kärnan

Tidigare har hotell inte varit min grej men jag börjar acceptera det mer och mer. Inte minst tack vara alla små mysiga hotell med personlig prägel. Hotell kärnan i Helsingborg ligger mitt i smeten, nästa lite osynligt men ack så trevligt. Högt i tak med utsikt mot en fantastisk innegård. Minus för små badrum med platsgolv och för liten resturang med för få sittplatser. 

saturdaaaze

Jag gör ett sista ryck på årets sista jobbhelg och det känns mer än bra. Min sista jobbhelg i Nässjö känns ännu bättre. Främst för att ALLA lokförare är så ensamma när de kör tåg att de måste prata av sig så fort de träffar någon annan. Ljuga lite och hitta på lite skit. Jag trodde att tjejer i min ålder var värst med skitsnack, men gubbarna på jobbet tar hem priset på långa vägar. Sedan ett tag tillbaka började jag räkna ner dagar till flytt. Att  slippa höra allt skitsnack i fikarummet ser jag fram emot, för gräset är alltid grönare på andra sidan, det vet alla sedan länge. Men innan jag tar mitt pick och pack och åker ner till Helsingborg över natten så ska jag ha lite egentid, den har man bäst med tända ljus och en tidning. 
 

black friyay

Efter en hektiskt dag på A6 i tängseln runt lunchtid mötte jag upp Anna för att gå på stan och luncha. En fräsch sallad på Condeco blev det innan jobbet kallade på kvällskvisten. Hann dock med att åka upp till min bror och hans familj för bebismys innan jobbet kallade. Det är så kul att faktiskt få ha lite civila kläder och inte bara springa runt i jobbkläder eller mysplagg som det ofta blir. Allt från Zara och jag älskar min maskulina oversize skjorta som ändå blir feminin med volangerna. Kappan överraskade Jocke mig med. Hoppas han aldrig någonsin förstår att han är för bra för mig.