when all is said and done

Efter alldeles för lite sömn så åkte jag ner till Malmö över dagen. Det är så fint där nere och jag gillar staden bara mer och mer för varje gång jag är där. Efter alldeles för mycket spring på stan utan större resultat så blev det däremot en hel del ätbart, både en fantastisk burgade för att sedan runda av dagen på Condeco. Det är mitt absoluta favoritcafé när det kommer till kedjor, annars föredrar jag helst lokala. Imorgon ska jag tillbaka till skolbänken, lite blandade känslor för helst skulle jag ju självklart vilja ha lite sommarlov.

the winners takes it all

Efter två dagar i Göteborg med flashbacks så åkte jag ut för att fira morsdag en dag i förväg. Min mamma är rätt bra ändå och förtjänade en smårgåstårta made by me. Gudomligt god för att sedan stanna uppe alldeles för länge för att se Chicago ta sig till finalen i NHL. Jösses vad bra de spelar.
 

i'm always in love

Efter att varit ungefär två timmar tidig hem så låtsas jag att jag har varit ledig idag trots att jag kom hem i morgonens rusning. Att få åka ut till mor och far, mysa med hästen och baka en fantastisk god kaka som jag aldrig kommer kunna göra om då jag chansade helt med receptet. Bottnen är hur som helst baserad på choklad och kaffe och toppen är en kolaaktig kräm fylld med massa goda nötter av alla dess slag. Precis vad jag inte behövde innan kvällens träning.