målsättningar 2021

Året firades in med en nyårspuss vid 12 slaget efter en fyrarätters och visst var det mindre fyrverkerier iår än tidigare år, bra tycker jag! Sedan har jag också betat av årets första kalas, min äldsta bror fyllde nämligen 30(!!) bara några dagar inpå det nya året.
(null)
Men nu till mina målsättningar för 2021, jösses vad taggad jag är på ett nytt år och här kommer mina 8 målsättningar för 2021!
 
Inget kaffe första halvåret
Herrrgud tänker jag direkt och ändrar genast om det till endast koffeinfritt kaffe första halvåret. Vilket sägs smaka pyton? så jag kanske skippar kaffe helt ändå.
(null)
 
Hållbar garderob
Eftersom förra årets klädmål gick så bra blir en hållbar garderob ett fortsatt mål. Satsa på kvalitén när det gäller de tidlösa plaggen och strunta i alla spontana inköp som sedan bara tar plats i garderoben och behåller prislappen på.
 
Ingen alkohol 2021
Efter en sommar där rosévinet har flödat i blodomloppet som sedan övergick till en höst i samma spår är det alltså en detox som gäller och jag slår på stort, ett helt år, pang på bara!
(null)
 
Flytta till hus
Jag ska följa strömmen och flytta från lägenhet mitt i stan till hus i villaområde (dock fortfarande gångavstånd till stan). Vi har ju inte fått det än och därför är det ännu bara ett mål, allt kan ju fortfarande hända.
 
Dra ner på övertidsjobb
... sitter jag och skriver samtidigt som jag är ute på övertidsjobb en ledig dag och det räcker ju faktiskt med mina 100% MEN till mitt försvar så har jag inget bättre för mig. J jobbar hela dagen så jag tänkte inte åka hem förrän ikväll ändå när han har slutat. När det inte är lika mörkt och dystert ute, då tänker jag gå ner i arbetstid.
 
Hålla i träningen
Vilket gör det svårt nu i dessa tider när jag vill ta ansvar och i princip har isolerat mig. Inget gym, ingen skidresa, ingen simning, ingen fotboll och golfsäsongen är inte igång än. Just nu ligger fokus på yoga hemma och vardagsmotion samt att jag hoppas kunna ta mig ut i längdspåren hemma nästa helg om vädergudarna är med.
 
Resa mer
Efter ett helt år på hemmaplan har vi stora planer när resteiktionerna väl släpper. J vill åka till Japan igen, jag drömmer om franska rivieran och sedan hoppas vi båda på Mexico eller Cuba när det är dags att fly mörkret. 
(null)
 
Sänka kraven 
Den absolut svåraste punkten. Speciellt med tanke på vad som väntar detta år, vad jag vill "ta igen" och vilka förväntningar jag har på det. Skillnaden på vart gränsen ska gå är svår och diffus. Jag är uppvuxen med att alltid vilja prestera, gå in helhjärtat och ha höga krav på mig och utan detta hade jag inte varit där jag är idag. Men ibland går det överstyr och under 2020 har det delvis varit oerhört skönt att sänka vissa krav.