v. 9

När jag flyttade 20 mil hemifrån var jag orolig över att tappa kontakten med vänner och familjen här hemma. Innan vi flyttade till Norrköping åkte vi ut till mina föräldrar flera gånger i veckan för att äta mat, spela spel och hänga i stallet. Det fattade jag ju, att så skulle det inte bli längre. Men jag ville lära känna min mans familj bättre, jag behövde utvecklas, jag ville mer och då blev det ganksa lätt val att flytta. Det var dags att bli vuxen på riktigt och komma ur boet. Klara mig själv och stå på egna ben.
 
Vi är vuxna nu och klarar oss bra själva och när jag ser på vad J och har jag åstakommit är jag stolt. Vi jobbar hårt och det finns inga genvägar, vi har varandra i vått och torrt. Detta har också gjort att det är så mycket härligare att bara komma hem någon gång då och då till mina föräldrar. Nu när jag kommer hem dit är det som att vara på semester. Hade jag bott kvar i Småland hade jag inte varit där jag är nu och jag hade förmodligen inte heller haft lika stora drömmar och mål. Jag hade nöjt mig med att vara nära mina föräldrar och troligtvis levt, villa, volvo, häst-livet. Nu är det större drömmar och visioner än så.
 
Måndag: Ledig och väcktes av solen kring 07. Startade veckan med löpning och sprang nytt pb på milen, trots att jag inte sprungit på hela året (läkaren har avrådit mig). Woho!
(null)

Tisdag: Jag vaknade upp till winter wonderland och ca 50 cm nysnö. Jag fick mig ett bra tränigspass när jag skottade uppfarten till huset (som för överigt rymmer en husbil och säkert 3-4 vanliga personbilar). På eftermiddagen väntade nougatsemla och min bror med familj kom över. Det blev både semmelfika och lägga pussel med brorsbarnen innan veckans enda jobb kallade från 20 och framåt. Smidigt att kunna lägga jobb till och från Nässjö istället för hemifrån.
Onsdag: slutade vid 10 och var verkligen så trött när jag kom hem igen, vilket förstör ganska mycket av dagen när energin är på lågvarv.
Torsdag-Lör: Ledig och förutom massor av plugg så jag har busat med syskonbarnen och fikat med Bengan. Nu ska jag sätta mig på tåget och åka hem och pussa på min kära man, vad jag har saknat honom.
Sön: Jobb från 13 och resten av dagen.

(null)
(null)