v. 35

Veckans jobb har innehållit en hel mängd av känslor. Lycka, irritation, trötthet, pepp, stress och chock efter tisdagens dramatiska händelse där en kollega blev misshandlad efter att ha hittat en påverkad klottrare (snubbe såklart) på jobbet.  Mitt hemliga knep när jobbet känns piss, när jag bara vill skrika rakt ut hur trött jag är och gå och säga upp mig är: sätt på Abba's Money Money Money. Högt och sjung gärna med! Jag lovar, det hjälper och kan få den mest griniga gubben att le lite. Trots att det säkert är motvilligt. 

(null) 

Annars då, jag har blivit supernoga med att sova mina 8h/ natt och jag märker en enorm skillnad på mitt mående. Även att jag klarar mig på någora få timmar gjorde jag en medveten förändring och jag hade aldrig anat att det skulle bli en sådan skillnad. I och med att jag jobbar som jag gör är det lätt att sömntimmarna försvinner, då är jag noga med att kompensera dem efteråt. Igår somnade jag strax efter 19 och vaknade 08.45 idag. Mitt tips är träna varje dag, om det bara är 15 min och var noga med 8h/natt. Inte mer, inte mindre. Maximera tiden och slösa inte den. När det är dags för återhämtning, återhämta till 110%, när det är dags för jobb, jobba 110% och visa framfötterna. Det lönar sig!

 

Förutom att jag har catchat upp med Richard i veckan över en lunch på nya stället en halv gata upp så hittade J och jag de perfekta barstolarna till köket. Jag var helt överlycklig att J och jag kompromissade, hittade dessa magiska skapelser och jag såg verkligen fram emot att få dem levererade trots att det gjorde riktigt ont i plånboken, MEN så fick jag besked från tillverkaren att de har slutat tillverka stolarna så det var bara att börja om från noll igen. Sånt är livet och det är bara att ta nya tag. Hantverkarna kommer ju inte förrän om ca 2 veckor så tid finns. Nu ska jag dricka upp morgonkaffet, kickstarta helgen med att träna i vårt nya gym i huset och sedan förbereda mig inför kvällens 50-års kalas! (25x2)

(null)