i'm like a rubberband until you pull too hard

Jösses vilken helg. Har äntligen fått sova ut för fösta gången på fem veckor vilket känns pretty awesome så att säga. Nu tillbaka till hamsterhjulet och en lång tid i skolbänken.
 

injections

Eftersom jag fortfarande får förfrågningar angående mitt ansikte så tänkte jag ta det nu. Först och främst, jag har gjort det tidigare och kommer göra det igen. Inte nog med min åldersångest så har åldern kommit ifatt och att jag har gjort något åt det. Snyggast vinner, eller hur? Jag har gjort diverse behandlingar, älskar det och är absolut inte färdig. Injektioner får mig att må bra, känna mig fräschare och snyggare. Inga rynkor, fylligare läppar och spruta in mitt eget blod i ansiket är ekologiskt, närproducerat. En del av mig själv kommer tillbaka och skapar fräschhet. Jag är noga med vad jag injekserar. Jag har Stylage i läpparna, inget annat ooch skulle aldrig någonsin välja något annat som marknaden ser ut just nu, för bara det bästa duger. 
 

she has her arms around your waist with a balance that could keep us safe

Har haft en helt fantastisk födelsedag. I Lördags kom familjen över, socker i för stora mängder och presenter som var över all förväntan. Nu ska det renoveras! Annars tillbringade jag själva födelsedagen i Skåne. Större delen av dagen sprang jag runt i Helsingborg i hopp om att hitta en grym klänning till dopet, trötsköpte ett linne. Förstår det knappt själv att min bästavän har fått jordens gulligaste unge och att det var dags för dop. Att det egentligen bara var släktingar som var där fick mig att verkligen känna mig speciell. Avslutade min b-day precis så som en b-day ska avslutas.