kvartalsrapport målsättningar 2020

Här kommer en kvartalsrapport på 8 st av mina målsättningar för 2020!
 
Resa mer sällan
Covid -19 gör det kanske lätt att inte resa just nu. Som tur är har jag heller ingen resa inplanerad och jag känner ingen längtan efter att åka utomlands heller, eller jo nu ljög jag, jag skulle inte tacka nej till ett par vårdagar i Paris hehe.
 
Tänk att aldrig mer få skåda Notre Dame såhär igen, jag är tacksam över att jag fick se henne före branden 
  
Fortstätta med träningen
Sålängre läkarna godkänner att jag tränar så tränar jag fotboll de gångerna som jag inte jobbar. Kommer dock bli mindre nu när jag flyttar i april men då ska jag kompensera med löpning och gym.
 
Hållbar garderob
Jag har inte köpt ett enda plagg iår än, förutom underkläder och jag liksom känner att jag har en ganska komplett garderob just nu. Jag går ju mestadels i jobbkläder eller träningskläder.
 
Köpa en sommarstuga
Som marknaden ser ut just nu så avvakar jag lite och hoppas på ett större utbud (finns dock en stuga som jag tror vi kommer åka och titta på) och därmed inte riktigt lika höga priser framöver.
 
Leva mer i nuet
Tack Covid-19.
 
 Lära mig mer om retorik
Är några högskolepoäng rikare inom kommunikation, dessutom hoppas jag också att jag blivit klokare nu när jag har lärt mig en hel del.
 
 Stressa mindre
Snarare tvärtom just nu, jag har bara jobbat heltid och har massor av fritid.
 
Mer vardagsmotion
Kommer ganska naturligt med ljuset, dessutom ser jag så mycket fram emot att få ha en trädgård att gå runt i nu till våren och nu i april är tanken att försöka cykla till / från jobbet när vädret tillåter vilket blir dryga milen.