life goals- green card

När jag var yngre och gick i skolan fick jag ett tips som fick mig mer studiemotiverad: gör en lista på det du vill uppnå i livet. Varje gång jag inte kände mig så motiverad eller hade brist på inspiration läste jag igenom min lista och kompletterade ibland. Många utav målen handlar om livslånga mål, ett annat var att ta grönt i golf innan jag fyllt 25. Detta är ett mål jag satte upp någon gång under högstadiet och efter gådsagens uppspel blev jag i dag  godkänd och börjar med ett hcp på 54. Samma härliga känsla varje gång jag kan stryka något ur den listan. 
 

tannefors slussar

Är inne i en period där det är födelsedagar var och varannan vecka nu fram till september. Igår firades Jockes bror och pappa på Tannefors slusscafé i Linköping.Har aldrig varit där innan och det var himla mysigt. Kanske inte den bästa maten men absolut en upplevelse och mysig plats. Idag ska vi åka hem till mamma och pappa för att lämna katterna innan vi åker till Gotland. Behöver verkligen komma iväg, bara jag och Jocke. 
 

bryggmys

Min hjärna och kropp är inte van att ha semester och jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Som tur är har jag lite livsmål att beta av ifall jag skulle gå rastlös. Semestern börjar lugnt här hemma av att bara ta tag i alla saker som vi inte hunnit med tidigare och varva ner. Framförallt så ska jag och Jocke umgås med varandra, njuta och kanske få sova ut någon dag utan alarm, vilket fortfarande inte har blivit av. I fredags efter en tur inne på Ica så spenderade vi kvällen med en helkväll på bryggan. Det var hur mysigt som helst trots att det är svårt att varva ner och inte tänka jobb. Men känner jag mig själv rätt kommer jag kanske jobba någon dag ändå, trots att jag har semester.