2017 året som gått pt2

Början av april tillbringade jag i Japan. Sedan testade jag rida hopplektioner i Norrköping som var riktigt kul men inte så lärorikt som jag önskat. 
Maj var en fin månad. Jag tillbringade mycket tid i Småland och dessutom var min bror med familj uppe och hälsade på. Jag fick mysa med bebis och vi åkte till Smultronstället i Söderköping och åt glass. Jobbet ringde mig hela tiden och självklart ställde jag upp trots att kroppen skrek sömnbrist.
Juni började med att jag tog flyget till min bror. Där mötte han och pappa mig. Pappa hade bokat ett superfint hotelll  och vi stylade hans lägenhet som skulle säljas vilket var riktigt kul! Vi arbetade 18h/dygnet i tre dagar och det blev riktigt bra. Älskar intensiviteten. Jag hann med att gå på Bråvalla en dag och vi firade att Cilla väntade lilla Saga. Midsommar spenderade vi hos mamma och pappa och det mysigaste var att vi kunde sitta på uteserveringarna utan att frysa. Annars jobbade jag mest och var helt slut och alldeles för trött hela tiden.

festfredag

Eller inte alls. Jobbfredag och kvällen samt natten tillbringas i Hallsberg om mitt tåg inte redan blir klart ikväll för då åker jag hem direkt och sover hemma. Jag sover som bäst när jag vet att jag fortfarande har betalt haha! Det är det bästa med jobbet, flexibelt och eget ansvar!
Tidigare när jag var påväg till gymmet så gick jag förbi Stadium för att köpa nya sköna träningskläder nu när de gamla tappat formen eftersom jag inte är lika tjock längre. Fick med mig ett superfint sätt från Puma, ett oversize linne från Adidas, tights från favoritmärket Under Armour och ett par vanliga svarta basic tights. Träningskläder är precis som ridkläder bland det skönaste jag vet att ha på mig dock tråkigt att det inte finns mindre storlekar än xs hos alla märken men får helt enkelt gå till barnavdelningen nästa gång. Det fanns verkligen så mycket fina träningskläder och hade velat plocka med mig halva butiken hem. Dock har jag ett mål att spara ihop mina små månadspengar till antingen ett mindre ingrepp/ implantat eller en väska från Chloé. Det kostar ungefär lika mycket så tänker att jag bestämmer mig när det är dags. Älskar att sätta upp mål i livet för att sedan kunna bocka av dem!
New

thirst trap. continue to be a lady beautiful. you’re ordinary. don’t let the thot from the anger.

En riktig mjukstart på jobb denna veckan. I tisdags hade ett träd fallit över spåret och blev spänningslöst så jag vände och åkte hem igen och var hemma 3h tidigare. Igår hade vi endast en vagn till en kund och sedan fick jag äta min favorit veg burgare till lunch, mums! Då var jag också hemma 3h tidigare och ändå hann vi äta i lugn och ro, dricka kaffe och jag fick lyssna på Hans alla fantastiska historier. Dessutom provade jag vår nya mixer som tomten kom med på julafton. Nu kan jag äntligen köra smoothies till frulle igen. Gjorde en supergod smoothie på J’s ursnygga skärbräda som var en utav klapparna han fick av mina föräldrar. Granatäpplen är en riktig källa till c-vitamin, folsyra och antioxidanter ur gruppen polyfenoler. Supernyttigt! I och med att veckan blivit så lugn så passar jag på att jobba lite extra såhär på morgonkvisten innan jag ska ut ikväll igen. Då blir det lite roligare när lönen kommer!