tokyo disneyland

Tokyo- världens största stad. Här kände jag mig verkligen som en nål i en höstack. Jag älskar städer, jag älskar rörelse och att aldrig behöva känna sig ensam trots att jag inte känner någon. Staden är så stor att vi åker tåg mellan delarna. Kördbärsträden är i full blom och det firas stort här, så vi besökte bland annat Ueno-parken för att uppleva detta och äta äkta japansk mat från matstånd längst gatan. Dessutom ville jag även visa Jocke Disneyland som jag också alltid besökte tidigare år.
 

osaka- universal studios

Jag har inte varit i Japan på många år trots att jag har varit där många gånger. När jag var liten var Universal Studios en storfavorit och detta ville jag självklart visa Jocke. Vi åkte attraktioner, var inne på Hogwarts och åt popcorn före maten. Här stannade vi några dagar och bodde högst upp på hotellet med enmagisk utsikt.
 

finland och sen till japan

Årets första semester och det är dags för Joxke att träffa släkten på mammas sIda. Vi kommer resa runt i Japan men också bo några nätter hos världens finaste mormor. Men först så hade vi ett stopp i Finland och Helsingfors för att strosa runt i stan och gå på pizza-date.