i'm drunk and u´re still ugly

Alla behöver en bror. Vi alla är bröder, inte sant? Jag är så stolt över mina bröder. Inte minst över min äldsta riktiga bror, biologiska, har nog alltid sett upp till honom så länge jag kan minnas. Önskar ofta att jag var lika oskyldig som honom, en önskning som sällan stämmer överens med verkligheten. Så igår snodde jag hans bruds syster till sällskap för kvällen. Han har liksom tagit in en pangbrud till tjej i sitt liv som i sin tur har en pangsyster som jag snodde över in för lite wine och gossip. Äldre syskonen VS småsystrarna. Ni hör ju själv hur det låter liksom, dröm. Igår önskade jag mig en biologisk syster. Men ingift blir ju ungefär som en biologisk. Hur som helst var det kul. Nya Lilli går inte på stökiga restauranger längre, hon missar hela utekvällen för att hon hade alldeles för trevligt på annat håll. Nästa gång ska vi hinna ut någorlunda i tid, det bestämde vi. Dessutom är det Cilla som är Beyoncés real owner så att säga, och det bästa är att hon verkade hyfsat nöjd med att ha katten bara sådär rakt över stan.

 

drunk in love

Saga påpekade att jag är kass på att uppdatera, vilket kanske stämmer. Om jag hade lärt mig att säga nej till saker, förstått att dygnet bara har tjugofyra timmar hade det nog gått bättre. Eller så är det bara en bortförklaring. Mitt liv är viktigare än så. Saga tycker mycket, vilket är kul. En utav alla åsikter är att vi ska börja leva på våra bloggar, för att slippa jobba. Kul ju, tydligen är bilderna a och o för en framgångsrik blogg. Därför bestämde vi oss för att faktiskt fota när vi red, med mobilkameran. Ja, man tager vad man haver? Själv hade jag föredragit att leva hemmafrulivet. För jag studerar ju bara i väntan på mitt nya liv, som hemmafru. Dessutom tycker hon att jag ska skaffa barn, det är lite roligt ändå, nästan patetiskt. Att hitta en vädrig pappa till mina blivande perfekta barn är som att leta efter en nål i en höstack, därav har jag bestämt mig för att lägga energin på viktigare saker så som att lägga om fransarna och gå till frisören. I så fall lånar jag hellre någons barn, men det är endast för att få gå på Leo’s leksand och vistas på badhus bland alla rutschkanor, gummibåtar och vågor. 

 

birthdaygurl

I fredags fyllde Becks år. Planen var att kidnappa henne och överraska henne med bolwling som hon har pratat om. Dessutom kom Issa hem vilket var en överraskning i sig. Sagt och gjort blev det en fantastisk kväll, oklart vem som vann, men mina strikes var omänskligt bra.