elle decoration + elle mat & vin

Lördag morgon och jag är ensam vaken, även katterna sover. Regnet öser ner vilket än himla mysigt. Hösten är ändå så otroligt vacker och dessutom min årstid. Det är så himla skönt att vakna tidigt på morgonen och få klart massa saker nu när jag börjat kunna ta mig runt utan att ha allt för ont. Men först ska jag ligga kvar i sängen och dra mig, har läst lite ur en bok och nu ska jag mig ta an de nya tidningarna. Idag är tanken att åka iväg till stugan på kräftskiva men innan dess ta en titt på Rejmyre glasbruk. Jag har nog en förkärlek till glas och dess hantverk.
 

augustifesten

Här i stan är det augustifesten. Älskar när det är liv och rörelser överallt. Igår kväll var vi på konsert där bland annat Nano, Robin Bengtsson, Peg Parnevik, Måns Zelmerlöw och andra svenska godingar spelade. Idag gick vi ner på stan en sväng och genom marknaden. Kunde inte låta bli att få med lite brändsmandlar påväg till h&m för att köpa en linneduk. Så otroligt fint med linne!
Life - New

matbord

I flytten till Norrköping skadades vårt matbord i ena hörnet och tappade färg. Är det svart från början så kan man säga att björken verkligen lyser upp. Därför valde vi att slipa bort den svarta färgen på skivan och hela skivan blev istället i björk. Ytan behandlades med såpa från norrgavel och blev verkligen superfin. Problemet är att fettet ändå tränger igenom. Nu fick jag tipset om att vaxa ytan istället och hoppas på förbättring. Tyvärr finns inte vaxet på typ Bauhaus utan vi fick gå till en välsorterad färgbutik istället. Vi valde färgen "snö" i hopp om att behålla den ljusa färgen, men allt beror ju på vilket träslag det är under.