ikea i samarbete med hay

Redan när det släpptes förra året var jag så nyfiken på kollektionen. Nu när pressbilderna släpps och de snart kommer ut i butik är jag inte besviken. Så mycket fint och väldigt skandinaviskt. Här är några av mina favoriter, se & njut!

my body is my temple

I lördags blev jag med gymkort och har chockat min kropp med att röra på mig varje dag sedan dess. 
I vanliga fall är min kropp van vid att ligga i soffan, äta chips och pilla i naveln. Gå mellan sängen och soffan. Kanske baka lite snickerskaka och trycka i mig. Just i detta nu mår min kropp så otroligt dåligt, har ont i varenda muskel vilket leder till att jag spänner mig och har ont i huvudet och kallsvettas. Därför är det så himla tur att jag har världens finaste kille. Han gör allt för mig. Han är allt för mig. Idag har jag fått så många massage att jag tappat räkningen. Han har lagat mat (vilket han alltid gör) och framförallt lyssnat på mitt gnäll och tjat om hur dåligt jag mår och hur hungrig jag är. Dessutom tog han med mig till golfbanan och lärde mig lite tekniker. Jag köpte två nya klubbor som jag var tvungen att inviga. Jösses vad allt blir roligare med bra skit. PSynd bara att kvinnor inte tjänar så stora pengar inom golfen.

new in from newport

Snart är det äntligen September, min månad och så mycket roligt att se fram emot. Igår hände det grejer. Jag har skaffat gymkort och därmed brutit mitt nyårslöfte. Det tar emot samtiigt som jag behöver detta nu när bröllopet börjar närma sig. 
Efter gymmet och lunchen tog vi en tur på stan. Det är så roligt att planera och strosa runt i butikerna inför alla planer. Hittar nya butiker varje gång och en favorit är Newport utan tvekan. Fick med lite doftpinnar som luktar ljuvligt och ett skohorn som ser ut som en golfklubba. Hur häftigt? 
 
Life - New