you are 26

I fredags fyllde Jocke 26. Helt galet gammalt om jag själv får bestämma. Hur som helst så förtjänade han om någon en riktig överraskning som han sent ska få glömma. Det hela började med att han blev väckt på sängen med skönsång av mig såklart. Lite presenter och frulle med innan klockan slog 10 och mamma och pappa kom förbi på lite tårtfrukost. Jocke ville ha något fruktigt så det blev en tårta med manden och chokladbotten med ett lager med vit chokladmousse som toppades med hallongelé. Sedan kom själva överraskningen. Först en roadtrip med bilen, vilket jag älskar och tycker är så mysigt, jag körde och han fick gång på gång försöka lista ut vart vi skulle och vad vi skulle göra, tills vi tillslut hamnade på Linköpings fallskärmskubb. Väl där väntade hans föräldrar, picknick, hundmys och en hel del nerver som spökade. Efter hoppet åkte vi vidare mot Jockes föräldrars stuga för tältning som Jocke har pratat om. Självklart blev det ett dopp i Vättern som avslut innan kvällen.

helsingborg work

I veckan var det dags för en tur till Malmö och Helsingborg. Jag älskar att få lämna småstaden för att komma in till städerna, strosa runt i butiken och se på fantastisk arkitektur. Det är det absolut bästa med mitt jobb. Att få sitta på en uteservering och äta frukost medan solen strålar, havet brusar och fåglarna kvittrar. 
 

racer pony

Att få äran att variera sig mellan storhäst och ponny är bland det roligaste som finns. Det är två helt olika individer med två helt olika steg. Här om dagen red jag med Saga, Jocke tog den stora hästen så jag fick ta ponnyn. Vi hoppade lite och jösses vad kul det var.