birthday frunch

Förra helgen blev jag firad av familjen, denna av mina vänner. Vilken lycka att omringa sig av dem man tycker om mest och njuta av livet. Ju äldre jag blir desto mindre bryr jag mig om presenter men desto gladare blir jag av dem.  Rätt häftigt hur väl mina nära och kära känner mig för presenterna är perfekta för mig, precis som sällskapet!
 
 

pickled cucumbers

Jag är en periodare, har alltid varit. Just nu är jag inne i en period där jag blir inspirerad av i princip allt, vilket är så roligt. Mamma har odlat superfina grönsaker som är så mycket godare än dem man köper i affären, så jag passade på lägga in gurkan. Har egenligen aldrig tyckt om inlagd gurka förrän nu, nu älskar jag det. Så himla smidigt att äta också, bara att plocka ur en burk. Min inlagda gurka äter jag helst vid det stora bordet och nu när jag är på utbildning pluggar jag gärna samtidigt. Älskar att det blev så bra med de nya pinnstolarna och att vi verkligen väntade och kände efter innan vi köpte några. 
 

i'm 22

Mitt liv bara flyger fram och lite ångest över tiden. Helt plötsligt blev jag 22 och livet är bättre än någonsin. Just nu går jag på utbildning för att bli en "riktig förare". Det bästa är väl att gå vanliga tider och faktiskt ha ett liv vid sidan av. I helgen blev jag firad av familjen och nu till helgen kommer mina fina vänner över på en frunch.