odd molly pop up store

För ett tag sedan öppnade Odd Molly en pop up butik inne på A6. Under invigningen fick man bonuscheckar beroende på hur mycket man handlade för. Då plockade jag med mig en mysig kofta och handdukar till den nya lägenheten. Jag älskar deras urgulliga kläder och nu när de har börjat sälja underkläder kunde jag inte låta bli. Så himla fina och sköna. Det är så lyxigt med fina underkläder. Självklart kunde jag inte bara komma ut med nya underkläder utan fick med mig en urmysig halsduk och torgvantar. Mamma hade köpt samma där så jag kunde inte låta bli att härmas. Dessutom ger det en extra kick att plugga nu när jag är på lokutbildning under veckorna. 
 

sun islands resort and spa

Idag ringde klockan lite tidigare då det är dags att packa ihop mina grejer och checka ut på hotellet innan det är dags för hemfärd så småning om. Det är så mörkt här både på morognen och på kvällen och därför kommer lite bilder från Maldiverna. Väl på Nalaguraidhoo bodde vi på Sun Island, det enda hotellet som finns där. Ett jättefint hotell där allt exteriört var på tiptop. Alltid arbetare som sopade stranden, klippte träd och buskar och donade. Vi valde att uppgradera vårt boende och inte ta något standard boende. Vi hade en lite större bungalow med egen strand och solstolar. Varför vi inte valde en water-bungalow var att det alltid blåser där och husen är inte byggda på svenskt vis, alltså hör man ganska väl så fort det blåser och känner av det i husen. Lite vågor på det dessutom. Då var det ganska skönt att somna och vakna till havets vågor som sköljs upp på standen och inte slår på bungalowen. 
 

eskilstuna

Efter att halva veckan har gått i Eskilstuna så känns det helt okej att vara hemifrån ändå. Hotellet är bättre än vad jag trodde och att bo på högsta våningen med utsikt över en fantastisk vacker kyrka och vatten gjorde mig positivt överraskad. Mycket är nog också tack vare Patrik som går i skolan där jag gick och alla andra trevliga folk som är från Göteborg och Norrland. Efter en alldeles för lång promenad i naturreservatet bland rådjur så mötte jag och Patrik upp de andra på Harrys för lite käk och vin innan de andra drog på Pubquiz medan jag och en föredetta polis (sämst på namn) blev kvar på Harrys.