pinterest dreams

Vilket väder det bjuds på. Riktig sommarvärme och helst av allt skulle det vara skönt att få vara ledig och njuta, men eftersom jag precis har börjat jobba har jag valt att ta semester till hösten och vintern istället. Medan andra planerar sommaren så planerar jag resten av året, drömmer mig bort bland fina bilder på pinterest.
 

please don't stop lovin me

När vardagarna rullar på och livet är frid och fröjd så blir det alltid något extra. Denna kille slutar aldrig förvåna. Att bara få sitta i solen på en uteservering efter vinterns mörka tider, äta alldeles för mycket gott, drömma om framtidsplaner och mål och bara vara är vardagslyx. 
 


 

pizza date

Ni vet när man måste nypa sig i armen för att inse hur bra livet faktiskt är, stanna upp och inse verkligheten. Så är livet för mig just nu. Efter att ha varit hos läkaren ännu en gång så börjar jag känna mig bättre, börjar se ljuset i tunneln. Känner mig friskare och kan känna successivt dag för dag hur jag blir bättre. Sedan har jag så mycket att se fram emot, och drömmar är mer på väg att bli planer för att sedan bli verklighet. Annars så behandlar livet mig som sagt väl med alla förmåner jag har, typ som att Johanna kom över och förgyllde en ensam fredagskväll med välbehövligt sällskap och diskussioner i form av blod svett och tårar innan bästa Vic kom över inför sommarens planering.