smekmånad

Äntligen! Inte nog med att vi åker på mitt livs första safari i Afrika om dryga månaden så pågår det mycket i mitt liv nu. Vi har äntligen bokat klart vår bröllopsresa. Den bär av till medelhavet på mitt livs första riktiga kryssning med Costa Deliziosa. Ska verkligen bli spännande! Vi kommer flyga ner till Venedig som vi kommer utforska staden först. Jag har aldrig varit där och hade inte en aning om att Venidig var en ö. Vi kommer bo på ett hotell från 1500-talet innan det är dags för själva kryssningen och få beta av några utav Europas vackraste länder enligt mig. Ska bli så häftigt och vad jag längtar!

ledig dag

Tisdag och inget jobb. Inget alarm. En dag fylld med planer och saker som ska göras.
Efter morgonträningen var det dags för resultat. En månad med gymkort. Ska bli spännande att se! Till lunch testade jag något nytt och gjorde fisk tacos panerad i fajitakrydda. Supergott! Vädret har varit underbart så jag och Jocke testade ett nytt café som ska vara superbra och det var verkligen supermysigt, fyllt med pensionärer överallt. En dag vill jag också sitta på ett café med J och vara pensionär och halvskrika för att hörseln inte är så bra längre. Cafeet har som små rum fyllt med gamla möbler där man kan välja om man vill sitta lite mer avskiljt lite mindre rum eller i ett större med andra. Medan jag hade fullt upp med mitt på kvällen gjorde J en grym kyckling till middag. Är så skönt att han står för 90% av matlagningen och är så duktig på det! 

golf och ryggproblem

Imorse när jag kom hem runt halv 9 blev det raka vägen till sängen. Vips var klockan strax efter 12 och det var bara att kasta mig iväg till Andreas på napraparakuten. Han håller till vid fotbollsarenan i stan och har ett riktigt mäktigt väntrum med bästa utsikten. Jag har varit på flera ställen innan jag flyttade hit men han är överlägsen. Jag har inte varit hos honom sedan innan sommaren så det fanns en hel del att rätta till om man säger så. Efter en behandling hos honom är jag alltid lika förvånad över vad man kan åstadkomma och framförallt, hur han kan hitta alla ställen och upptäcka alla punkter, även sådana som jag själv inte hade någon koll på. 
Solen har lyst med sin närvaro hela dagen idag så vad passade bättre än en golfrunda på 9 hål. Det är vad jag orkar med såhär i början och trots en riktigt usel runda så lyckades jag sänka mitt hp. Att börja med en ny sport vid vuxen ålder är svårare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Jag känner verkligen hur jag måste tänka och ingenting går på automatik längre. Det svåraste är att inte ge upp utan fortsätta trots att tredje bollen gått i vattnet. 
Efter golfen köpte vi hem lite linschips och jag är helt såld. Mycket godare än potatischips. Synd bara att vi är alldeles för trötta för att orka äta upp dom och intog sängen istället. God natt!