a day off

Jag började veckan med en ledig idag. Jobbade ju extra i helgen trots att jag skulle vara ledig så det var skönt att vara hemma trots att jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba. När jag bestämt tackade nej till jobb var det som en sten lättade och både jag och han på andra sidan luren var nog lite chockade. Det var alltså första gången på nästan två år jag tackat nej till jobb. Jag vet att det är mycket på jobbet nu men min kropp skriker efter vila och ledighet så jag och J passade på att åka iväg till hans farmor för fika. Självklart bakade jag både sockerkaka med apelsin och choklad samt chokladbiskvier med smarties i med önskemål från J och hade med.

interior wanties

Finns så mycket på inredningsfronten som jag vill ha här hemma just nu. Detta kollage är bara en liten liten del av allt fint som finns. Häsarna är något jag saknar varje dag men eftersom det inte är läge att skaffa någon häst just nu så får jag nöja mig med att inreda lite hästigt. Kan vara så att hästkudden från Adamsbro redan är påväg hem i detta nu. 
 

bruno mathsson mia mi 407

I måndags natt när jag jobbade slösurfade jag i väntan på bättre tider. Hittade dessa stolar på Blocket och självklart slog vi till i tisdags på 12 st stolar. Detta är mitt allra första köp på Blocket. Egentligen är jag livrädd för begagnat och tycker det är lite läskigt. Jag tycker det är jobbigt med begagnat eftersom jag inte vet vad de har varit med om tidigare och gillar när det är nytt och fräscht, för att inte tala om doften av nytt. Mums! Det som är skönt med dessa stolar är att de varit hos ett företag och inte en privatperson. 
New