bridesquad

I början av planeringen av vårt bröllop pratade vi om tärnor/ bestmens men kom ganska snabbt fram till att det inte är något för oss. Själv förstår jag fortfarande inte visten med sånt. Däremot bestämde jag mig ganska tidigt för att jag ville göra vår dag ännu mer minnesvärd och utdragen med de jag tycker om allra mest och som står mig närmst. Därför skickade jag ut två silvriga boxar med berryboobs, ett silverarmband samt ett personligt brev. I brevet stod det om vår personliga relation och om de ville tillbringa den sista tiden som ogift med mig. 
Reaktionerna på dessa har varit så långt över förväntan. Hade verkligen inte i min vildaste fantasi föreställt mig så otroligt fina svar tillbaka. Främst undrar jag hur jag har lyckats få så fina vänner som dessa?

v.8

Mitt liv är så fantastiskt just nu! Känner mig alltid så glad och energifylld efter att ha fått spendera tid med min familj och alla jag tycker om nere i Småland. Dessutom bokade jag om den kommande helgens planer, så jag och en vän från Småland (numera Linköpingsbo) ska åka till Göteborg, väl där katchar vi upp med några av mina gamla göteborgare (numera stockholmare) och går på GHS, självklart kommer vi beta av Andra och Tredje Lång också! Kommer bli galet mycket bättre! Spontant när det är som bäst! Tills dess ska jag bli av med min träningsvärk som gör att jag känner mig så fruktansvärt stel och gnällig.
 
Måndag: Vecka nr 2 med utbildning och jag jobbar kontorstider. Skulle behöva handla mat eftersom kylen är tom men det kommer säkert sluta med att jag läser senaste nr av Häst & Ryttare och taggar inför helgen.
Tisdag: Känns min kropp rörlig igen så blir det träning på morgonen innan utbildning 11-16. Behöver nog plugga endel när jag kommer hem. Handlar jag inte idag måste jag handla då.
Onsdag: Förhoppnigsvis en repris på tisdagen.
Torsdagen: Kontorstider på jobbet. Skriver det första av tre prov och repeterar det sista inför slutproven.
Fredag: 2 slutprov på jobbet och det är sagt att vi slutar tidigt. Sedan tar jag helg och inleder den med middag hos ett par vänner. När vi letade lägenhet här så kollade vi och budade på en femma i samma hus som de bor i. Den var så fantastisk och är en gammal tygfabrik från sekelskiftet. Sedan dess har jag velat hälsa på och på fredag är det äntligen dags!
 

helgen i bilder

Andra fredagen i år som jag inte jobbade extra en fredag. Sist var när jag var i Sälen.

Kom hem strax efter lunch efter att ha fikat hela dagen och möttes nya fräscha blommor, bland annat papegojatulpaner som är en favorit bland alla tulipsar. Dessutom möttes jag även av att J’s pappa var över och hade satt upp vår taklampa. Räddaren i nöden inför kvällens middag. J gjorde en fantastisk tvårätters med vilttema. Vildand till förrätt och hjortfilé till varmrätt. Jag stod för efterrätten som blev tiramisu toppade med färska bär. Hade fullt upp och glömde helt av att fota maten som var det godaste jag ätit och riktigt snyggt upplagt.  Supertrevlig att få sitta hemma med hemlagad mat och fantastiskt sällskap!

I lördags vaknade jag tidigt och sedan åkte vi ner till Småland. Vi firade min käre mamma med tårta, hon fick pris som årets pedagog på sitt företag och papsen som blev klar på sitt företag firade vi också. Mamma gjorde en utav mina japanska favoriter till lunch innan jag spenderade några timmar i stallet. På eftermiddagen var jag och J barnvakt till min brorsdotter. Vi käkade årets semla som är en Momla, morotskaka och semla innan vi åkte pulka och gick till lekparken, som var riktigt kul innan vi lämnade henne och avslutade kvällen med tre omgångar sällskapsspel hos min bror. 

I söndags åkte vi hem igen efter en dunderfrukost. Älskar att kylen alltid är full hos mina föräldrar. Sedan väntades dansträning innan ett danspass och HIT-pass på Friskis. Friskis tuffaste pass är HIT, vilket satte sina spår redan på kvällen som avslutades med pizza från favorithaket nere på gatan.