v. 15

Tyckte nyss det var nyår men så har det redan gått 15 veckor. Älskar när livet flyger fram och dessutom är kalendern fullproppad fram till juni och semster.
Måndag: Utbildning på jobbet och vi var klara redan till innan lunch. Har nog aldrig haft så roligt på utbildnignar som de två senaste. Kom hem lagom till lunch och lunchade med J. Sedan åkte vi till Linköping för att byta till sommardäck (wihoo) hos J's föräldrar. Passade på att riktigt vårstäda bilen också. Har aldrig städat en bil men det blev ju så mycket roligare när J´s pappa tog fram massa bil-städsaker. Det var en helt ny värld för mig. Vi åt lite kvällsmat där innan vi åkte vidare mot IKEA för att kolla in nya kollektionen Industriell. Det är nog den kollektionen jag längtat mest efter och tycker bäst om. Så himla fin! 
Tisdag: Jobbar 6:30 och några timmar fram. Ska försöka boka in så att någon second hand kommer och hämtar både en bäddsoffa och massa tallrikar, muggar, glas. En påse med kläder här hemma också. Tre flyttkartonger och en bäddsoffa ska bort.
Onsdag: Mina bror med familj kommer upp för då är det äntligen dags att gå igenom typ allt inför den stora dagen. Vi ska provsmaka mat och ha planeringsmöte på slottet. På kvällen åker jag till Nässjö för jobb. 
Torsdag: Kommer hem någon gång sent på eftermiddagen och går på fuckspäckad låååånghelg.